Skip to main content

Handelsbetingelser og Vilkår

SpilTema
c/o Oliver Klæstrup
CVR-nummer: 41353740
Adresse: Karlemosevej 59, 4600 køge
Mail: info@spiltema.dk
Telefon: 93 83 88 14

Generelt

Alle varer på Spiltema.dk er brugte, medmindre andet er nævnt på det pågældende produkt. Varens stand må derfor forventes at være brugt dvs. der kan være brugsspor i form af f.eks. ridser, revner eller mindre skader. Brugsspor må forventes at være forskellige fra vare til vare.
Alle varer er testet og gennemgået inden salg og vil derfor være funktionsdygtige og i god stand, med mindre andet er nævnt på det pågældende produkt. Kasser og manualer kan være i varierende stand.

Billede af en vare som fremgår på Spiltema.dk er illustrative og repræsentere ikke nødvendigvis den eksakte vare en til en, men er blot et repræsentativt eksempel. Ønskes et billede af en specifikt vare, kan dette fremskaffes ved henvendelse inden ordren afgives.

Varer er så vidt mulig markeret med retvisende oplysninger omkring stand, kasse, manual samt sprog. Der kan være tilfælde hvor stand, kasser, manual og sprog ikke er udspecificeret. Har du specifikke ønsker, vil vi forsøge at efterkomme det ved henvendelse før ordren afgives.

Varer med koder eller indhold som kan downloades må forventes ikke kan benyttes, da varen er brugt.

Vi tager forbehold for trykfejl og andre fejl på Spiltema.dk

Betaling

SpilTema modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske Kroner inkl. moms.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Levering

SpilTema tilstræber at afsende ordre på daglig basis, så levering finder sted hurtigst muligt. Ordre indgået inden kl. 17, sendes næstfølgende hverdag i så vidt mulig omfang.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 45,50 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt. Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
Dine varer kan sendes med PostNord, DAO, Bring eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Returret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på Spiltema.dk. Perioden regnes fra den dag du enten:
– Modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale om levering af varer, der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Ved returnering skal varen sendes til:
SpilTema c/o Oliver Klæstrup
Karlemosevej 59
4600 køge

Omkostninger ved returnering skal du selv afholde. Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Fortrydelsesret

Ved fortrydelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen på nedenstående adresse. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom. Ved returnering pga fejl, fremsender vi en returlabel til returnering af varen.

Ved fortrydelse skal varen sendes til:
SpilTema c/o Oliver Klæstrup
Karlemosevej 59
4600 køge
Omkostninger ved fortrydelse skal du selv afholde. Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.

Ved reklamation skal varen sendes til:
SpilTema c/o Oliver Klæstrup
Karlemosevej 59
4600 køge

Omkostninger reklamation skal du selv afholde. Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Er en vare i mod forventning ikke funktionsdygtig ved modtagelse, tilbyder vi at ombytte varen uden forbehold, hvis der er en tilsvarende på lager, ellers kan pengene returneres.

Er der tale om refusion, bedes bankoplysninger i form af reg. nr. og kontonr. medsendes, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan sendes på mail: info@spiltema.dk.

Tilbagebetaling gennemføres som udgangspunkt til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Rabat og tilbud

Varer på tilbud forbeholder vi os ret til at begrænse til en vare på tilbud pr. ordre.

Rabatkoder kan ikke benyttes på i forvejen nedsatte varer.

Persondata og videregivelse af information

Ved køb på Spiltema.dk behandles oplysninger du afgiver i forbindelse med din ordre, f.eks. navn og adresse. Vi behandler ikke dine betalingsoplysninger, da det foregår hos tredjeparts samarbejdspartnere (ReePay A/S, Shipmondo og dinero).

Ønsker du at vide, hvilke informationer vi opbevarer om dig, kan du kontakte os, hvorefter vi udleverer dem. Ønsker du at vi slette disse oplysninger skal det fremgå af din henvendelse.

Hit enter to search or ESC to close