Skip to main content

Om Spiltema.dk

Salg af brugte Spil, Konsoller, tilbehør, figurer mm.

Om os

Passion for spil

Spiltema gik i luften den 06/12 - 2021. Ideen med webshoppen var at samle et stort udvalg at spil, konsoller, tilbehør, figurer mm. et sted til dig som stadig ønsker et fysisk Medie. Grunden til jeg valgte at starte en webshop var fordi jeg igennem 8 år har købt, solgt og samlet på videospil, konsoller mm. Og derfor fandt jeg hurtigt du af der mangler et sted hvor man kan købe det hele, i stedet for at man skal rundt til flere forskellige butikker og webshops og så selvfølgelig også for at dele min hobby med alle.

Miljø

Omtanke for genbrug

Vi går meget op i miljø og genbrug, så udledning af CO2 mindskes. Alt er som udgangspunkt brugte vare med mindre andet er nævnt. Vi bruger kun FSC certificeret emballage som er produceret i Danmark med tanke på miljøet og som kasse-fyld bruger vi genbrugs papir i stedet for plastik. og Vi genbruger også nogen af de kasser vi modtager fra vores leverandøre, så intet går til spilde her hos os.

Rengøring og Testning

Funktionsdygtige vare

Hos spiltema handler vi mest med brugte vare, derfor er der brug for det bliver rengjort og testet inde det rammer vores hylder. Alle vores produkter bliver som minimum rengjort og testet. I nogle tilfælde er der også behov for en indvendig rensning hvor vi fx. Skifter defekte dele og renser for skidt og møg. Efter denne porses bliver varen fx. En controller laget i vores lynlåsposer så der ikke kan komme støv på varen og derefter lagt på vores lager.

Hit enter to search or ESC to close